fredag den 25. maj 2012

Kerneknækbrød

Blev opfordret af storetøsen til at bage knækbrød. Det kom der disse ud af:




Processen var meget enkel:

1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl. sesamfrø
1 dl. havregryn
1 dl. græskarkerner
3 1/2 dl. speltmel
1 tsk. bagepulver
lidt salt
2 dl. vand
1 dl. rapsolie



Rør alle de tørre ingredienser sammen i en røremaskine og tilsæt vand og olie. Det bliver til en tyk grød. Hæld dejen ud på et stykke bagepapir, der ligger på en bageplade.



Med et nyt stykke bagepapir ovenpå kan dejen rulles ud i den ønskede tykkelse.
Drys herefter blå birkes ud over dejen.




Skær herefter stykker i den ønskede størrelse fx. som her i 24 firkanter.

Bag knækbrødene i en varm oven ved 200 grader i ca. 20 minutter.

2 kommentarer:

  1. mmm ja! Hjemmebagt knækbrød er bare bedst!
    God Pinse,
    Rikke

    SvarSlet